Agenda  Let op! Tussen november en april hebben wij een winterstop!! Vanaf februari kunt u zich weer inschrijven voor nieuwe dagen in 2019.

   

  Tickets
  Early birds: € 35,- p.p.*
  Regulier:      € 45,- p.p.

  Bovengenoemde tarieven zijn incl. BTW
  * Ticket met vroegboekkorting

  Aantal personen
  10 tot 25 personen op basis van individuele inschrijving

  Voucher verzilveren?
  1.  Klik op de gewenste datum

  2. Kies voor regulier ticket om te reserveren

  3. Vul uw vouchercode in bij het afrekenscherm om deze te verzilveren

  Geen gepaste datum gevonden?
  Tussen april en oktober worden er steeds nieuwe data ingepland. Vanaf november tot april hebben wij een winterstop waarin er geen expedities worden georganiseerd. In het voorjaar kunt u zich uiteraard weer inschrijven voor het nieuwe seizoen.

  Cadeau tip!

  Onze vouchers zijn tickets zonder vaste datum en zijn in te wisselen bij een vogelexpeditie.

  Leuk om te krijgen, geweldig om te geven!

  Voucher: €45,- p.p.

  Wat kunt u verwachten?

  Hebben vogels u altijd al aangesproken en heeft u zin in een mooi avontuur? Trek zelf de handschoen aan en ga mee op wereldreis in vogelvlucht! Tijdens onze vogelexpedities krijgt u de kans om onze (roof)vogels en uilen van heel dichtbij mee te maken. Zo komt u van alles te weten over de verschillende soorten uit alle uithoeken van de wereld en zult u versteld staan van hun manier van leven. Natuurlijk ontbreekt het niet aan koffie, thee en een versnapering en zal er voldoende tijd zijn voor al uw vragen.


  Wat u moet weten
  Aangezien wij gedeeltelijk afhankelijk zijn van het weer kunnen we bij slechte vooruitzichten besluiten om de expeditie te verzetten. Ditzelfde geldt ook bij te weinig aanmeldingen. Hierover krijgt u tijdig bericht en u heeft dan de mogelijkheid om uw aanmelding te muteren naar een voor u gepaste datum.

  Uw boeking
  Bij de vogelexpeditie op basis van individuele inschrijving, geldt dat restitutie door annuleren niet mogelijk is. Wel heeft u de mogelijkheid om over te boeken naar een andere datum. Verzetten van de geboekte datum in overmacht situatie kan vrij van kosten tot 48 uur voor aanvang van de geboekte activiteit. Binnen de 48 uur zijn wij genoodzaakt om het boekingsbedrag in rekening te brengen.

  Kijkers
  Kijkers kunnen de workshop alleen bijwonen met een kijkersticket. Deze tickets kosten €15,- p.p. en kunt u zelf online aanschaffen bij onze ticketverkoop. Aangezien de expeditie op basis van individuele inschrijving gehouden wordt kunnen wij i.v.m. andere deelnemers niet te veel kijkers toelaten. Daarom hebben wij ook maar een beperkt aantal in de verkoop per expeditie.

  Leeftijd
  Deelnemen aan deze expeditie is mogelijk vanaf 12 jaar. Deelnemers jonger dan 16 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Indien de begeleider zelf niet mee wil doen, is een kijkersticket van toepassing.

  Recensies

  Erg goed verzorgd. Een leuke en leerzame middag gehad. Veel interactie met de vogels.
  Peter
  Ontzettend leuke middag met zeer onderhoudende valkeniers, geen moment verveeld. De vogels zijn werkelijk fantastisch! Een aanrader voor iedereen.
  Sandra
  Heel erg leuk! Komen graag nog eens terug.
  Bart en Lieke
  We hebben een geweldige middag gehad dankzij jullie workshop. Nogmaals bedankt!
  Rien en Ria
  Geweldige workshop gehad, leerzaam en leuk gepresenteerd. Zelf vliegen met de vogels was een belevenis! Koffie en drankjes goed verzorgd.
  Robbert
  Fijne mensen met mooie dieren, Professioneel en een echte partnership tussen mens en dier.
  Merel