Leuk om te geven, geweldig om te krijgen!

Vouchers zijn tickets zonder vaste datum en zijn in te wisselen bij een vogelexpeditie. Hiermee kan de geluksvogel zelf inschrijven op een datum naar keuze. U heeft de keuze om de vouchers via de e-mail of per post te ontvangen.

Voucher: €45,- p.p.

Reserveer hier uw tickets…


 • 27 april 2019

  Dag: zaterdag
  Tijd: 13:00u - 16:00u
  Plaats: Lopik

 • 04 mei 2019

  Dag: zaterdag
  Tijd: 13:00u - 16:00u
  Plaats: Lopik

 • 11 mei 2019

  Dag: zaterdag
  Tijd: 13:00u - 16:00u
  Plaats: Lopik

 • 18 mei 2019

  Dag: zaterdag
  Tijd: 13:00u - 16:00u
  Plaats: Lopik


Let op! Tussen november en april hebben wij een winterstop!! Vanaf eind december kunt u zich weer inschrijven voor nieuwe dagen in 2019.

Tickets
Early birds: € 35,- p.p.*
Regulier:      € 45,- p.p.
Kijker:            € 15,- p.p.

Bovengenoemde tarieven zijn incl. BTW
* Ticket met vroegboekkorting

Aantal personen
10 tot 25 personen op basis van individuele inschrijving

Geen gepaste datum gevonden?
Tussen april en oktober worden er steeds nieuwe data ingepland. Wellicht kunt u dan wel! Vanaf november tot april hebben wij een winterstop waarin er geen expedities worden georganiseerd. Eind december kunt u zich uiteraard weer inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Wat kunt u verwachten?

Hebben vogels u altijd al aangesproken en heeft u zin in een mooi avontuur? Trek zelf de handschoen aan en ga mee op wereldreis in vogelvlucht! Tijdens onze vogelexpedities krijgt u de kans om onze (roof)vogels en uilen van heel dichtbij mee te maken. Zo komt u van alles te weten over de verschillende soorten uit alle uithoeken van de wereld en zult u versteld staan van hun manier van leven. Natuurlijk ontbreekt het niet aan koffie, thee en een versnapering en zal er voldoende tijd zijn voor al uw vragen.

Kleine lettertjes

Wat u moet weten
Aangezien wij gedeeltelijk afhankelijk zijn van het weer kunnen we bij slechte vooruitzichten besluiten om de expeditie te verzetten. Ditzelfde geldt ook bij te weinig aanmeldingen. Hierover krijgt u tijdig bericht en u heeft dan de mogelijkheid om uw aanmelding te muteren naar een voor u gepaste datum.

Uw boeking
Bij de vogelexpeditie op basis van individuele inschrijving, geldt dat restitutie door annuleren niet mogelijk is. Wel heeft u de mogelijkheid om over te boeken naar een andere datum. Verzetten van de geboekte datum in overmacht situatie kan vrij van kosten tot 48 uur voor aanvang van de geboekte activiteit. Binnen de 48 uur zijn wij genoodzaakt om het boekingsbedrag in rekening te brengen.

Kijkers
Kijkers kunnen de workshop alleen bijwonen met een kijkersticket. Deze tickets kosten €15,- p.p. en kunt u zelf online aanschaffen bij onze ticketverkoop. Aangezien de expeditie op basis van individuele inschrijving gehouden wordt kunnen wij i.v.m. andere deelnemers niet te veel kijkers toelaten. Daarom hebben wij ook maar een beperkt aantal in de verkoop per expeditie.

Leeftijd
Deelnemen aan deze expeditie is mogelijk vanaf 12 jaar. Deelnemers jonger dan 16 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Indien de begeleider zelf niet mee wil doen, is een kijkersticket van toepassing.